Glas Javnosti

Uhapšen biciklista i lopov: Obijao garaže i krao u okolini Negotina

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, isključili su iz saobraćaja muškarca (43) koji je vozio električni bicikl pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, dok su u Negotinu uhvatili lopova koji je obijao garaže!

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, isključili su sinoć iz saobraćaja muškarca koji je vozio električni bicikl pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

"Vozač je zadržan i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava" saopšitla je Policijska uprava u Boru. 

Sa druge strane policajci pod istom policijskom upravom u Negotinu uhapsili su S. Ž. (35)  iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

"On se sumnjiči da je sinoć, u okolini Negotina, iz garaže koja nije bila zaključana, ukrao motornu testeru, bušilicu i električne kablove. Policija ga je ubrzo pronašla, kao i ukradene predmete koji su vraćeni vlasniku" navedeno je u saopštenju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR