Glas Javnosti

UDOVICA ČOVEKA KOJEG JE VELJA NEVOLJA ISKASAPIO TRAŽI OSVETU: Marijana PRETI SMRĆU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Navijač Crvene zvezde iz Koteža prijavio policiji da mu supruga Zdravka Radojevića, koga su Belivuk i Mare navodno raskomadali u Ritopeku, preti smrću zbog duga od 20.000 evra.

Supruga navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića (41), za čiju smrt se tereti kriminalna grupa Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, pozvana je u policiju zbog sumnje da je uterivala dugove svog pokojnog muža.

Nju je jedan od Radojevićevih saboraca sa tribine prijavio za pretnje smrću zbog navodnog duga od 20.000 evra!

I. A. iz Koteža obratio se policiji za pomoć nakon što mu je Radojevićeva supruga Marijana više puta pretila da vrati novac koji je navodno pozajmio od njenog muža.

- On je tvrdio da ga je Marijana saletala na ulici, a potom i zvala telefonom preteći mu smrću ako ne vrati dug. Navodno je pretila i njemu, ali i da će mu pobiti porodicu. Iz straha da bi nešto moglo da mu se dogodi, jer se radi o velikoj sumi novca, on je rešio da sve to prijavi policiji - kaže izvor.

I. A. je policajcima ispričao da on jeste bio pozajmio novac, ali da je u zamenu za dug dao automobil BMW.

Tvrdio je da ima i svedoka. To je isto rekao i Radojevićevoj ženi, ali je ona odbila da prihvati ovo objašnjenje i nastavila je da mu preti svaki put kada ga sretne.

- Predmet je prosleđen nadležnom tužilaštvu koje će odlučiti o sudbini Radojevićeve udovice - kaže izvor.

Podsetimo, Zdravko Radojević otet je još prošle godine u Kotežu na prevaru, a potom, kako se sumnja, i zverski ubijen, jer je odbio da plaća reket Belivuku.

pixabay

Prema rečima izvora upoznatog sa slučajem, Kotež je važio za deo grada u kome su dominantni navijači Crvene zvezde, a navodno je Radojević važio za jednog od viđenijih "delija", ali i dilera droge u tom kraju. Takođe, on je bio u dobrim odnosima s Miljkovićem, ali je među njima puklo kada su "Principi", navijačka grupa koju je formirao Velja Nevolja, počeli da zalaze na Radojevićevu teritoriju. Radojević je to odmah shvatio kao provokaciju, ali i pretnju. Potom su mu tražili da im plaća deo zarade od prodaje droge, ali je Radojević to odbio. Tada su rešili da ga uklone.

- Velja i Mare su ga namamili na sastanak preko zajedničkog prijatelja. Tako je Nemanja Lakićević, po nalogu Belivuka i Miljkovića, rekao Radojeviću da 10. novembra dođe na parking "Laste" na auto-putu Beograd-Niš, i to bez telefona. Kada je Radojević došao, iz svog automobila je prešao u Lakićevićev, koji ga je odvezao do vikendice u Ritopeku. Iz te vikendice Radojević nikada nije izašao - kaže izvor.

Sumnja se da je Radojević ubijen i raskomadan.

(Glas javnosti)


 
 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR