Glas Javnosti

Učenik iz Trstenika koji je profesorki izmakao stolicu, pokušao da izvrši samoubistvo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Učenik koji je izmakao stolicu profesorki u Tehničkoj školu u Trsteniku u toku prošle noći urgentno je primljen u Opštu bolnicu u Kruševcu i to zbog pokušaja samoubistva, kako je njegov otac prijavio Hitnoj pomoći u Trsteniku koja je dete i dovezla u kruševačku bolnicu.

Da je u toj zdravstvenoj ustanovi ovaj sedamaestogodišnjak u toku noći hitno primljen i da mu je ukazana je lekarska pomoć za „Politiku” je potvrdila Vesna Stević Gajić, direktorka kruševačke Opšte bolnice.


− Dete je u stabilnom stanju i trenutno se radi kompletna dijagnostika − ukazala je direktorka kruševačke opšte bolnice za naš list.

Ovaj sedamnaestogodišnjak je odlukom nastavničkog veća i rešenjem direktora ove sedmice isključen Tehničke škole u Trsteniku zbog teškog incidenta u kome je profesorka bila žrtva psihičkog, fizičkog i digitalnog nasilja koje su počinili učenici. Nekoliko dana nakon okončanja vaspitno-disciplinskog postupka i izricanja najteže mere isključivanja iz škole ovom srednjoškolcu, one je, prema nezvaničnim informacijama, pokušao da se obesi. Sanitet iz Trstenika stigao je ubrzo na lice mesta i dečaka je, kako saznajemo, u svesnom i komunikativnom stanju transportovao do kruševačke bolnice, gde je oko sat vremena posle ponoći primljen na odeljenje intenzivne nege.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR