Glas Javnosti

UBODEN U KIČMU I ZAKLAN NA NOVOM BEOGRADU: Policija preispituje da li je posvađan s nekim na bivšem poslu

Hronika
Autor: Glas javnosti

Operativci beogradske kriminalističke policije istražuju poslove Slobodana Kostadinovića (60), kako bi utvrdili motiv njegovog brutalnog ubistva u petak uveče ispred garaže u Novom Beogradu. On je bio šef katastra u opštini Pećinci i sada se utvrđuje da li se nekome zamerio tokom rada u ovoj službi.

- Još se istražuju svi njegovi kontakti, češljaju se mobilni telefoni - navodi izvor blizak istrazi.

- Analiziramo i njegov privatni život, ali sve ukazuje da bi poslovi, koje je radio u katastru, mogli da budu presudni kada je reč o istrazi, ali i motivu ubistva.

Ubod u kičmu i prerezan vrat

Slobodan je gotovo ceo svoj radni vek proveo u Republičkom geodetskom zavodu. Policiji, međutim, dodatno ometa istragu činjenica da nije pronađen nož, kojim je Kostadinović prvo uboden u kičmu, a potom mu je prerezano grlo. Bio je na mestu mrtav.

 
Kostadinović nije živeo u zgradi ispred koje je ubijen, već je tu samo iznajmljivao garažno mesto. Egzekuciju nisu snimile kamere, jer taj deo garaža u Ulici Jurija Gagarina kod broja 202, nije pokriven video-nadzorom.

- Nema ni svedoka zločina. Na dvadesetak metara odatle bilo je mnogo ljudi i dece, ali niko ništa sumnjivo nije video niti primetio - navodi sagovornik.

Jedan od stanara primetio je telo kada je izlazio da baci đubre. Najpre je pomislio da je čoveku pozlilo, ali kada je video krv, odmah je pozvao Hitnu pomoć i policiju. Prema rekonstrukciji događaja, koju je delimično sprovela policija, Kostadinović je ubijen oko 18 časova, kada je hteo da parkira svoj "golf 7".

- Došao je do garaže, zaustavio auto i izašao da otvori vrata. Kada je krenuo ka vozilu, neko mu je prišao s leđa i ubio ga. To je mogao da uradi samo neko ko je znao njegove navike ili je dogovorio susret - kaže sagovornik.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR