Glas Javnosti

ZLOČIN KOJI JE ŠOKIRAO PARAĆIN: "Škorpionom" izrešetao bivšu LJUBAV, pa presudio sebi (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Paraćin je zavijen u crno zbog nezapamćenog zločina. Bivši ljubavnik je ispalio u Anu Živanović pet hitaca, a zatim je presudio sebi metkom u glavu.

- Lokalni pecaroši pozvali su oko 7 sati ujutru policiju i prijavili da su kod brane blizu Velike Morave pronašli mrtvu ženu pored automobila, a u kolima telo muškarca. Policija je otišla na teren i utvrdila da je reč o ubistvu i samoubistvu, te da je Todorović Anu ubio sa pet hitaca iz oružja koje je imao u nelegalnom posedu - kaže sagovornik i naglašava:


Osumnjičeni ubica sa "škorpionom"

- On je bio oženjen i imao je dete, ali je sa Anom bio u vezi. Navodno ga je ona ostavila i odlučila da nađe novog momka, sa čime se on nije mirio, pa ju je pozvao da se nađu, a onda i ubio. Todorović je ranije imao zabranu prilaska Živanovićevoj koja ga je prijavljivala zbog nasilja - tvrdi izvor lista Kurir.

Tela Živanovićeve i Todorovića pronađena su u blizini crkvenog zapisa.

- To mesto je meštanima sveto i tu se okupljaju i dovode stoku svakog 14. jula da bi imali zdravlje. Prema predanju, u ovom mestu je bila velika kuga, životinje su umirale, pa su oni tu napravili taj spomenik sa krstom posvećen Svetim Vračima. Vladan je Anu ubio baš pored tog mesta koje je maltene lokalna bogomolja - kažu meštani.

Prijatelji ubijene Ane ispričali su da je nesrećna devojka bila sa Vladanom nekoliko godina, a kada ga je ostavila nije se mirio sa novonastalom situacijom.

- Njih dvoje jesu bili u vezi, ali je ona pre godinu dana odlučila da ga ostavi i da nastavi dalje. Bila je divno stvorenje, vredna devojka koja se borila za sebe, a monstrum je ubio - priča prijateljica i dodaje:

- Nije imala mir od njega, iako je imao ženu, nije se odvajao od Ane. Branio joj je da se druži i da izlazi, psihički je mlatretirao i zbog toga je dobio zabranu prilaska. Sa svojim prijateljima Ana nije smela da se čuje godinama, a prošle godine je rekla dosta svemu - kaže ona.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR