Glas Javnosti

UBIO PA ZAPALIO BRATA! Još uvek se traga za telom nesrećnog momka

Hronika
Autor: Glas javnosti

Beogradska policija uhapsila je Ferdija A. zbog sumnje da je u junu ubio svog mlađeg polubrata Rahmana A. čije telo do danas nije pronađeno.

Zločin se dogodio u Ulici Marije Bursać u Zemunu, u noći između 11. i 12. juna.

Kobne noći, Rahmanovi roditelji su bili na putu u Makedoniji, pa je on otišao kod Ferdija koji živi tri kuće dalje. Oko ponoći je u tom dvorištu buknula vatra, a kada smo došli da gasimo, katanac i lanac su bili na kapiji, te nismo mogli da uđemo. Razvaljivali smo i lupali, ali Ferdi nije hteo da otvori,piše Kurir.

Sumnjivo nam je što ga nikada više nismo videli, odnosno, on živ nije izašao odatle, a od te noći mu se gubi svaki trag. Braća su, kako komšije tvrde, bavila građevinom.

Femi A. (72), otac ubice i žrtve za Kurir je objasnio da porodični problemi traju odavno.

- Braća su se svađala! Ferdija je moj sin iz prvog braka, a Rahman iz drugog. Nemam šta da krijem, svaki put kad popiju koju čašu rakije više eto problema. Policija je neretko intervenisala zbog njih. Šta se dogodilo kobne večeri ne znamo, jer nismo videli svojim očima, ono što smo čuli od komšije toliko znamo - kaže nesrećni čovek i dodaje.

- Teško mi je obojica su mi sinovi. Želeo bi da saznam šta je bilo, a i da imam telo mlađeg sina, da ga sahranim, da mu mogu otići na grob!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR