Glas Javnosti

UBIO MAJKU OSMORO DECE A PONAŠA SE KAO DA JE ZGAZIO PSA: Ubica SLOBODNO šeta među nama

Hronika
Autor: Glas javnosti

Besni smo, ubio je majku osmoro dece, a ponaša se kao da je zgazio kera. Čoveku zgaziš kuče, pa odeš da pitaš kako je? A ne čoveka, jednog osakatiš a drugog ubiješ.. Trudila se i volela je svoju decu - priča Aleksandar, kum nastradale Svetlane K. (54) i teško povređenog Nikole J. u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Surčinu.

Na dan kada je Vujadin D. (49) vozač koji je usmrtio majku osmoro dece i povredio njenog supruga, Svetlana je preminula. Porodica je na ovu odluku sudije ostala nema.

- Ubica moje kume je na slobodi, šta da vam kažem. Mi njega lično ni ne znamo, nikada ga nismo viđali ali u komšiluku pričaju da je tu iz kraja. Kažu da je moćan čovek, da ima svuda veze, kao i da ima dve firme u vlasništvu - priča neutešni Aleksandar.



Kum pregaženih roditelja napominje i da nakon Vujadinovog puštanja na slobodu više ni u šta ne veruje.

- Više ne verujem ni policiji, ni sudu. Očigledno je da ako si moćan i imaš para možeš da se izvučeš iz svega, pa makar to bilo i ubistvo nedužne žene - kaže kum.

Ističe i da se Nikola polako oporavlja, te da je zadobio ozbiljne povrede ali da se deca brinu o njemu.

- Toj deci jedino je on ostao, izgubili su majku. Mnogo teško to podnose, i dalje ne mogu da se pomire sa tim. Njihovoj najmlađoj deci je najteže, ne mogu da dođu sebi - navodi Aleksandar.

Napominje i da nemaju mira niti mogu lepo da je isprate s obzirom na to da njen ubica slobodno šeta među nama.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila u petak u Surčinu, kada je na Svetlanu i Nikolu naleteo vozač Vujadin D. (49) koji je naneo teške telesne povrede ovom paru od kojih je majka osmoro dece preminula.

Treći osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da se odredi pritvor vozaču Vujadinu D. koji je nakon zadržavanja od 48 sati pušten na slobodu.

Glas javnosti/Blic

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR