Glas Javnosti

UBIO GA SEKIROM ZBOG DUGA OD 900 EVRA? Novi detalji zločina u Negotinu: Bili su dobri prijatelji

Hronika
Autor: Glas javnosti

Devizni penzioner M. P. (72) uhapšen je prekjuče u Negotinu zbog sumnje da je udarcima sekirom u glavu usmrtio svog prijatelja Gorana M. (52) zbog navodnog duga od 900 evra!

Kako se sumnja, M.P. je Goranu često pozajmljivao novac, te su se i ovog puta sukobili zbog dugovanja. Zločin se, navodno, dogodio oko 14 časova popodne.

- Njih dvojica su bili prijatelji, posećivali su se jako često. Kobnog dana M.P. je došao na kućni prag žrtve, verovatno da bi mu tražio novac koji mu je prethodno pozajmio. Navodno, Goran ga je neko vreme pre toga izbegvao - priča izvor:


- Posle kraće svađe, M.P. je dograbio sekiru i izudarao sekirom po glavi. Nakon toga je seo, sačekao da Goran umre, pa mirno izašao iz stana i sam se prijavio policiji - objašnjava sagovornik iz istrage.

Kako izvor kaže, postoji i druga verzija priče.

- Prema drugoj verziji, trebalo je da se tog dana testiraju na koronu zbog puta u inostranstvo, ali je Goran rekao M.P. da on nema para. Kako mu je u prethodnim danima pozajmio pare, on je pobeseno i ubio ga. Naravno, istraga će utvrditi šta se tačno desilo - kaže izvor.


Komšije osumnjičenog kažu za Kurir da je, verovatno, u pitanju nesporazum oko novca i da su čuli da je ubijeni često pozajmljivao pare od prijatelja, koje nije vraćao.

- Stalno je zajmio pare, ne samo od M.P. nego i od drugih ljudi odavde. Čuo sam da ga je jako dugo izbegavao, da ne bi morao da mu vrati novac i da mu je M.P. često tražio nazad. Osumnjičeni je dosta prek čovek, pa nas i ne čudi što je ovako nešto uradio - rekao je komšija.


Komšinica za Kurir kaže da je videla policiju, ali da na prvu nije ni posumnjala da se dogodila tako strašna stvar.

- Bio je dosta čudan čovek, nije se družio ni sa kim. Otkako se vratio iz Nemačke često je ljudima pozajmljivao novac. Ubijeni je navodno imao problema sa kockom, uvek je bio u dugovima - ispričala je komšinica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR