Glas Javnosti

UBILI DANKU, PA OTIŠLI NA PIVO! Užasno ponašanje MONSTRUMA posle strašnog zločina!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ubice Danke Ilić su, posle izvršenog zločina, otišle u kafanu na pivo, a potom se vratili na posao. Radnici "Vodovoda" u Boru Srđan Janković i Dejan Dragijević su, po sopstvenom priznanju ubili malu Danku Ilić (2) pa telo bacili na deponiju u Banjskom polju.

Njih dvojica su automobilom koji je vozio Dragijević udarili Danku, a onda je Janković izašao iz vozila i golim rukama zadavio devojčicu koja je ležala na putu i plakala.

Posle toga su telo ubacili u gepek, a potom otišli na obližnju deponiju i tamo ga zatrpali smećem. Ipak, ono što su nakon toga uradili najbolje govori o kakvim se psihopatama i monstrumima radi.

Prema pisanju Srpskog telegrafa, njih dvojica su nakon što su ubili malu Danku otišli u kafanu na pivo, a potom su se vratili u firmu i najnormalije nastavili sa poslom.


Ubica Dejan Dragijević  (Foto: Printskrin)

Podsetimo, dvogodišnja devojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom, a posle 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, S.J. i D.D. zbog sumnje da su devojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno telo stavili u automobil marke "fijat" i bacili na deponiju.

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, njih dvojica su priznali krivično delo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za telom, jer je ono, prema njihovim rečima premešteno sa deponije. Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.


Ubica Srđan Janković (Foto: Printskrin)

"Svaku kuću u Banjskom polju su naši operativci obišli, svaki podrum, šahtu i zamrzivač pogledali. Istraga je išla u tri pravca. Nismo mogli da isključimo otmicu, da je dete neko, kao što je to bilo na kraju udareno kolima, i treća mogućnost da je dete živo. Više puta smo pričali sa majkom.

Da li nam je bilo čudno što je posle tri godine došla u dvorište u kom je bilo dosta stakla i gvožđa, pa jeste. Ali smo morali dobiti sve informacije za potrebe istrage", rekao je on.Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

Glas javnosti/S05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR