Glas Javnosti

UBIJENI STOJANOVIĆ NIJE JEDINA META? U opasnosti još jedan učesnik u likvidaciji advokata Dragoslava Miše Ognjanovića?! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Eksplozija koja se dogodila juče na Novom Beogradu, a u kojoj je stradao Strahinja Stojanović dovodi se u vezu sa osvetom za likvidaciju advokata Luke Bojovića, Miše Ognjanovića. Stojanović je, sudeći po prvom neuspelom napadu na njega u avgustu 2018., bio jedan od učesnika u istoj, a navodno, on nije jedini. U vezu sa ubistvom advokata dovodi se i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Navodi se da su bila najmanje dva napadača na Ognjanovića u likvidaciji koja se dogodila pre dve godine na Novom Beogradu, ispred zgrade u kojoj je ubijeni advokat živeo.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

3 of us ❤️?

Објава коју дели Sanja Papić Ognjanović (@misssanjapapic) дана

Od samog početka istraga zločina kretala se u jednom smeru- da je Ognjanović ubijen zbog dobrih odnosa sa Lukom Bojovićem, čiju je porodicu pravno zastupao, ali i dve osobe su se provlačile kao osumnjičeni za napad.

Kako su mediji izveštavali ranije, jedan od njih bio je upravo ubijeni Strahinja Stojanović, pod čiji je automobil postavljen eksploziv c-4 i koji je poginuo u eksploziji, dok se kao drugi napadač pominjao i brat ubijenog vođe navijača Crvene zvezde.

Foto: Glas javnosti

Prema informacijama medija, nije isključeno da se brat vođe navijača trenutno nalazi u opasnosti.

Brat ubijenog vođe navijača takođe iza sebe ima opširan dosije, a neko vreme u medijima je provejavala sumnja da se on krije u Španiji, međutim, ti navodi demantovani su nakon što je viđen u Beogradu.

Podsetimo, Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je 28. jula 2018. godine oko 20.30 ispred zgrade u kojoj je živeo sa suprugom i ćerkicom. U trenutku napada bio je sa sinom Petrom, koji je tom prilikom lakše ranjen.

Mesto na kom je ubijen advokat Miša Ognjanović, Foto: Glas javnosti

(Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR