Glas Javnosti

UBICU VLASNIKA BEOGRADSKOG KAFIĆA PRONAŠLI U ŠTEK STANU: Glava mu izubijana od batinanja Lukinih prijatelja! DETALJI HAPŠENJA

Hronika
Autor: Glas javnosti

U koordinisanoj akciji inspektora beogradske kriminalističke policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšen je Stefan M. (23) iz Kraljeva zbog sumnje da je 28. aprila na Novom Beogradu u kafiću "Ritual" ubio Luku Žižića.

Stefan M. je uhapšen nakon intezivnog operativnog rada u tzv. štek stanu u Kraljevu. Analizom DNK i ostalih tragova i različitim veštačenjima prvo je potvrđen identitet osumnjičenog, nakon čega je lociran i uhapšen.


Utvrđuje se da li je imao logističku podršku ili saučesnike, kao i da li se krio u Beogradu posle ubistva ili je odmah otišao u Kraljevo.
U trenutku hapšenja nije uspeo da pruži otpor policijskim inspektorima. On još uvek ima vidljive povrede glave, koje su mu naneli brat i prijatelji ubijenog Žižića, nakon što je ispalio smrtonosne hiceiz pištolja.

Motiv ubistva biće utvrđen tokom istrage. Stefan M. je do sada neosuđivan. Tereti se za teško ubistvo. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 asti, a zatim će ga saslušati zamenik tužioca.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR