Glas Javnosti

UBICA PORODICE ĐOKIĆ JE IMAO SAUČESNIKA: Novi detalji zločina koji je POTRESAO CELU SRBIJU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jezivo ubistvo poodice Đokić kod Aleksinca šokiralo je celu Srbiju. Sada na videlo izlaze i novi detalji ovog montsruoznog zločina.

Tela Gorana, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, kojima se u nedelju izgubio svaki trag, su juče oko podneva pronađena spaljena u jami koja je bila prekrivena daskama.

Kako Telegraf.rs saznaje, tela su bila gotovo neprepoznatljiva. Muškarac je identifikovan na osnovu otiska prsta, a žena po narukvici koja je nosila. S obzirom na to u kakvom stanju su tela pronađena, policija osnovano sumnja da su Đokići ubijeni iste noći kada im se izgubio svaki trag.

Isto tako, s obzirom na način na koji je ubistvo izvršeno i na činjenicu da su tela pronađena na 10 kilometara od mesta gde je nađeno vozilo, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije delo jednog čoveka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

- Dokazi upućuju na to da je ubica imao najmanje jednog, a vrlo moguće i više pomagača, kao i da je zločin do detalja bio isplaniran - kaže nam izvor upućen u slučaj.

Isto tako, osnovano se sumnja da su počinioci sa ovih prostora ili da je grupom predvodio neko iz okoline Aleksinca.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR