Glas Javnosti

UBICA IZ SAČEKUŠE U BELVILU KORISTIO PRIGUŠIVAČ: Vrebao je žrtvu u podzemnoj garaži, pa obavio posao

Hronika
Autor: Glas javnosti

Bojan Mirković ubijen prekjuče na Novom Beogradu, smaknut je u takozvanoj sačekuši, a ubica je čekao da izađe iz supermarketa. Egzekutor je na mesto zločina navodno došao električnim trotinetom, a u rukama je nosio kacigu i pištolj sa prigušivačem, pišu pojedini mediji.

Za Markovića (34) se veruje da je bio blizak "škaljarskom klanu", a išao je da kupi hranu. Kada je stigao, kako se veruje do podzemne garaže, ugledao je svog napadača i pokušao da beži ka stambenoj zgradi i liftu, ali, kako mediji pišu, ubica ga je sustigao i upucao na samom ulazu u lift pozemne garaže.

Veruje se da zbog prigušivač nikko od komšija nije znao šta se dogodilo i nije čuo pucanj, pišu beogradski mediji.

Komšije bojana Mirkovića su na dan njegovog ubistva rekle da je on je bio dečko koji se stalno vraćao kući sa kesama iz prodavnice I da je baš je izgledao kao porodičan čovek.

Inače susedi su za ubijenog Mirkovića imale samo lepe reči, navodeći da je bio fin i da se javljao u prolazu, a samo jedna stvar budila je sumnju.

Kako se navodi komšije su ga pitale šta on radi.

Utonuo u kriminalni milje

- Pitali smo se čime se bavi, vozio je skupoceni automobil, ali nismo baš mislili da će od ovoga doći – ispričali su stanovnici naselja Belvil u kojem je Mirković živeo i gde je stradao

Mediji su Mirkovića doveli u vezu i s ubijenim Aleksandrom Šarcem, koji bio član međunarodne pljaškaške bande "Pink panteri". Navodno je Mirković je zajedno sa njim nabavljao vozila za likvidacije i bavio se logistikom u vezu sa ubistvima koja su organizovali ubijeni Damir Hadžić i nestali Lazar Vukićević.

Sećamo se, Damir Hadžić ubijen je na Krfu 23. jula zajedno sa vođom barskog klana bliskoj škaljarskoj ekipi, Alanom Kožarom. Vukićević je nestao prošlog meseca u Beogradu. Njegova porodica sumnja da je otet, ali ne isključuje se i mogućnost da je likvidran.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR