Glas Javnosti

UBICA bio živ kada je policija upala u stan NA VOŽDOVCU: Poznanici otkrili da je oduvek bio PROBLEMATIČAN

Hronika
Autor: Glas javnosti / objektiv

Stan u kojem se odigrao jezivi zločin pripada Aleksandrovoj majci, o kojoj komšije imaju samo reči hvale

Uznemirene komšije su sinoć oko 00.15 sati prijavili policiji da su čuli pucnjavu u Bulevaru oslobođenja u Beogradu. Policija je dolaskom na lice mesta zatekla jezive scene – telo Dragane P. (54) koja nije davala znake života i Aleksandra D. (58) kojeg su policajci zatekli živog.

Kako se saznaje policijske patrole su odmah po prijavi građana stigle na adresu i u spavaćoj sobi su zatekli Draganu i Aleksandra. Muškarac je davao znake života, pokušana je reanimacija, ali je ubrzo preminuo.

Kako se saznaje na licu mesta je pronađen pištolj. Aleksandar je ubio svoju partnerku, a zatim je presudio sebi.

Stan u kojem se odigrao jezivi zločin pripada Aleksandrovoj majci, o kojoj komšije imaju samo reči hvale.

– Sve se odigralo sinoć oko pola 1, ali ništa nisam čula, bilo je jako tiho, čak ni pucanj nisam čula. U tom stanu živi jedna divna žena, ona je ovde od kada zgrada postoji, često je dolazio njen sin u taj stan, njega smo viđali.. Znam da je bio u nekim problemima, ali videli smo da se poboljšao i bili smo srećni zbog toga – priča za “Blic” jedna od komšinica.

Kako kaže ona, Draganu nikada nije viđala do sada i ne zna o kome je reč.

– Njegovu ženu nikada nismo viđali, sinoć ništa nisam čula, ali probudile su me rotacije, ja sam ustala, nisam znala o čemu se radi, tek sam jutros saznala. Jako sam tužna što se to desilo u mom komšiluku, pogotovo tako divnoj porodici – ispričala je komšinica.

Kako pričaju meštani ove zgrade u Bulevaru Oslobođenja, Aleksandrova majka je renovirala stan nedavno kako bi se njen sin tu uselio.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR