Glas Javnosti

U ŽELEZNIKU AUTOM "PRELETEO" OGRADU OD 2 METRA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U noći između subote i nedelje u Avalskoj ulici u Železniku, dogodila se saobraćajna nezgoda kada je vozač "opela" šabačkih registarskih oznaka udario u betonsku banderu i potom kao da je katapultiran uleteo u dvorište porodične kuće.

Video ovog neverovatnog udesa osvanuo je na Fejsbuk stranici Opel klub Srbija. Sudeći prema prvim nezvaničnim informacijama sa lica mesta, vozač se kretao velikom brzinom i u jednom trenutku je izgubio kontrolu nad "opelom", posle čega je naleteo na banderu sa električnim instalacijama koju je izvalio iz zemlje - piše kurir.rs
 Pošto se bandera od žestokog udarca nakrivila "opel" je po njoj nastavio da se kreće po inerciji i preko ograde uleteo u dvorište, gde se bočnom desnom stranom zakucao u zemlju.

Koliko je udarac bio jak svedoči krš i lom koji su ostali na mestu udesa. Betonska bandera je razbijena na komade, kao i ormarić od struje, a pokidani su i strujni kablovi koji su posle udesa ostali da vise na ulici. Iz automobila je ispao akumulator, a prednji deo je potpuno smrskan.
Kako saznajemo, vozača "opela" su izvukli kroz prednje vetrobransko staklo koje je izvaljeno kako bi se omogućio njegov izlazak. Trentuno nije poznato stanje vozača i da li je sa njim bilo putnika u automobilu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR