Glas Javnosti
posta

U VELIKOJ AKCIJI POLICIJE UHAPŠEN : Predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda

Hronika
Autor: Glas javnosti

U velikoj akciji BIA, SBPOK, I UKP u kojoj je uhapšeno 17 pripadnika organizovane kriminalne grupe sa Vračara zbog sumnje da su se udružili radi vršenja krivičnih dela, tri teška ubistva i pet pokušaja teških ubistava, uhapšen je i Vladan Miketić, predsednik Bokserskog kluba Crvena zvezda

On je u avgustu 2021. godine izabran za predsednika Bokserskog kluba Crvena Zvezda, godinu dana je bio na čelu ovog kluba, a kako je rečeno za naš portal večeras će biti saslušan.

- Velika mi je čast što sam izabran na ovu funkciju. Zahvalio bih se dosadašnjem predsedniku Zoranu Manojloviću na svemu što je uradio za klub do sada, kao i za svu pomoć pri preuzimanju kluba. Daću sve od sebe u ovom izazovu jer Crvena zvezda je veliko, slavno ime i zaslužuje da bude na samom vrhu u evropskom boksu. Ovo je sigurno najveći izazov u mojoj karijeri, ali verujem da možemo da vratimo Zvezdu u slavna vremena osamdesetih I privučemo što više mladih boksera - rekao je tada Miketić.


Među uhapšenima su, kako je zvanično potvrđeno, Uroš Piperski, Luka Cerović i Nikola Kačarević, kao i  I. B. (24), D. M. (33), N. B. (31), B. M. (44), N. M. (35), S. M. (35), A. M. (32), N. T. (52), M. T. (23), J. B. (25), Đ. K. (25), N. J. (33), A. N. (33), N. V. (25) i D. N. (35).

Sumnja se da su oni članovi organizovane kriminalne grupe, koja je najteža krivična dela vršila u Srbiji i inostranstvu. Prema saznanjima bezbednosnih službi, vođa ove organizovane kriminalne grupe V. N, kao i ostali članovi N. M, N. F, M. P, R. J, R. B, I. B. J. S, M. A, R. T. i P. J, koji su u bekstvu, nalaze se u Dominikanskoj Republici i Španiji prenosi Telegraf

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR