Glas Javnosti

UŽIVO NA "GLASU": UHAPŠEN DARKO ŠARIĆ! Evo za šta je osumnjičen: I Uroš Mišić iza rešetaka! (VIDEO/FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Jake policijske snage blokirale su ulicu u kojoj se nalazi vila Darka Šarića. Podsetimo, Šarić se od decembra nalazi u kućnom pritvoru.

"NovostiI" nezvanično saznaju da je Darko Šarić osumnjičen da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Darko Šarić se dovodi u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hadžića na Krfu, kao i sa nekim dešavanjima u Crnoj Gori.

Podsetimo, Baranin Alan Kožar (43) i Užičanin Damir Hadžić (45), navodno bliski škaljarskom klanu, nemilosrdno su izrešetani sa 29 metaka u automobilu ispred luksuzne vile na Krfu.

Ubistvo se dogodilo kada su stigli pred vilu. U vozilu je pronađen pesak, što ukazuje na to da su se najverovatnije vraćali sa plaže. Očigledno je reč o zasedi, koju nisu očekivali. Oružje je pronađeno i u vili u kojoj su odsele žrtve.

Šarić je sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru.


Sa skaj platforme je skinuta cela komunikacija, i prema nezvaničnim saznanjima, reč je o organizovanju nekih ubistava na teritoriji Srbije i Crne Gore. 

U Beogradu je danas uhapšen i Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde, saznaju beogradski mediji.



Mišićevo hapšenje povezano je sa hapšenjem Darka Šarića. 

Kod vile na Senjaku gde je danas uhapšen Darko Šarić i dalje se nalaze jake policijske snage sa velikim brojem vozila, a pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice obezbeđuju taj deo ulice i ne dozvoljavaju bliži pristup vili u kojoj se vrši pretres.

 

Šarić se u toj vili nalazio u kućnom pritvoru sa nanogicom od decembra prošle godine.




BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR