Glas Javnosti

U STANU NIŠLIJKE SEVALI NOŽEVI! Nakon izjava u sudu dečka i ljubavnika NIKOME NIJE JASNO ŠTA SE TOG DANA DESILO

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Pred Višim sudom u Nišu, svoju odbranu izneo je Ivica Mikić (33) optužen da je 24. februara ove godine, u stanu svoje ljubavnice Aleksandre P.L. (43) u Nišu, pokušao da ubije Nenada Mitrovića, dečka dotične.

Mikić se na sudu branio tako što je tvrdio da napad nije bio planiran, već da je kod Aleksandre došao sa namerom da Mitroviću (dečku) da novac za kartu do Beograda i iseli se iz Aleksandrinog stana.

Rekao je još i da ga je Mitrović vređao na nacionalnoj osnovi, udarao i psovao pa ovaj nije mogao da se iskontroliše.

Porekao je da je izbodenog čoveka, nakon što je pao na zemlju šutirao. Opisao je i situaciju u mesecima koji su prethodili incidentu, tokom kojih mu se tadašnja ljubavnica žalila na Mitrovića sa kojim je bila u emotivnoj vezi. Dodao je i da ga je zvala da dođe i pomogne joj da se otarasi Mitrovića.

Nenad Mitrović, oštećeni porekao je sve što je Mikić rekao.

- Sve je slagao. Niko ga nije zvao da dođe. Zvao je 50 puta Aleksandru, a ona mu je rekla da ne dolazi. Ušao je kao kauboj u stan i došao do vrata sobe u kojoj sam ležao. Lupao je i vikao ‘Ajde, pali za Beograd’. Njegov drug mi se predstavio kao policijski inspektor i pitao me zašto nemam prijavu prebivališta. Došlo je do svađe u kojoj sam ga udario tri, četiri puta. Da je muško, tukao bi se rukama, ali on je uzeo nož. Aleksandra je stala između nas. On je skakao iza nje i zamahivao. Da sam video nož, snašao bih se, ali nisam.

Aleksandra, zbog koje je svađa i izbila posvedočila je da do incidenta došlo u njenom stanu, da je stajala između muškaraca tokom tuče da Mikić jeste šutirao Ivicu nakon što ga je uboo nožem i porekla da ga je tog dana zvala u svoj stan. Dodala je da je zbog deteta koje ima trebala da se kloni sveta u koji je ‘upala’ greškom.

Mikiću zbog pokušaja ubistva preti do 15 godina zatvora.

 

(Glas javnosti/Blic)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR