Glas Javnosti

У Београду током ноћи пет саобраћајних несрећа

Hronika
Autor: Глас јавности / Танјуг / од 17.08.2018.

Осам особа повређено је у пет саобраћајних незгода протекле ноћи у Београду, речено је јутрос агенцији Бета у Хитној помоћи.

Осам особа повређено је у пет саобраћајних незгода протекле ноћи у Београду, речено је јутрос агенцији Бета у Хитној помоћи.

Сарадник Хитне помоћи за комуникацију са медијима Мирко Лутовац казао је да је мушкарац (30) повређен у саобраћајној незгоди јутрос нешто пре пола шест у Рушњу због чега је након указане помоћи превезен на Институт за Ортопедско-хируршке болести "Бањица".

Два мушкарца од 53 године повредјена су у удесу који се у поноћ догодио у Улици Светог Николе после чега су превезени у Ургентни центар, док су у саобраћајној незгоди на Сурчинском путу око 23 часа повредјене девојке од 18 и 26 година, као и жена (63).

Саобраћајне незгоде догодиле су се и у насељу Железник око 21.40 када је повређен мушкарац (50), као и у Улици Париске комуне на Новом Београду у 20.20 где је повређена жена (56), која је након указане помоћи превезена у Клиничко-болнички центар "Земун".

На Бир Фесту дежурало је пет лекарских екипа, које су обавиле четири интервенције.

Екипа Хитне помоћи обавила је 77 интервенција од којих 20 на јавном месту, а помоћ лекара највише су тражили пацијенти који су се жалили на повраћање, температуру и дијареју.

Глас јавности / Танјуг / од 17.08.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR