Glas Javnosti

U BATINANJU MUŠKARCA PREDNJAČILA ŽENA: Jezivi detalji ubistva u Leskovcu, tukli ga rukama i nogama

Hronika
Autor: Glas javnosti

Juče u večernjim satima došlo je do ubistva na benzinskoj pumpi u Leskovcu. Nakon svađe u kafiću pumpe, a potom i nastavka rasprave i tuče četiri lica ispred, pronađeno je telo B. M. (51).

Na lice mesta sinoć je upućena policijska patrola i ekipa Hitne pomoći, koja je muškarca zatekla bez znakova života, sa vidljivim povredama glave.

- Krivično delo je kvalifikovano kao ubistvo u saizvršilaštvu. Naložena je obdukcija preminulog, ali o vremenskom okviru u kom će biti završena i nalaz biti dostavljen tužilaštvu ne možemo da se izjasnimo - kažu iz VJT Leskovac.


Kako se saznaje, muškarca su tukli i rukama i nogama, a u batinanju je prednjačila žena. Istraga je u toku, a i dalje nije poznato koji je razlog napada. Postoji nekoliko pravaca u kojim istraga može da ide, ali su najverovatnije u pitanju raniji neraščišćeni računi.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je pre incidenta boravio u kafiću koji se nalazi u okviru pumpe, a sa njim su bile još dve osobe. Očevici su navodno videli da su dva muškarca i žena žrtvu uvukli u automobil parkiran na pumpi, najpre ga tukli u samom vozilu, pa nastavili da ga tuku van automobila.


Jedan od radnika na pumpi je pozvao policiju, prišao do žrtve, ali po njegovim rečima, čovek je već bio mrtav.

B. Z. i L. K. su majka i sin. Ona se razvela od njegovog oca i vratila devojačko prezime. U gradu je poznata po druženju sa "žestokim momcima", ali niko nije verovao da zapravo može da učestvuje tako nečemu. Njen sin je kao maloletnik bio krivično gonjen, kao i drugi mladić koji je uhapšen, piše Telegraf.rs.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO IZ PODGORICE: GDE JE BRANO MIĆUNOVIĆ

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR