Glas Javnosti

TUŽNI ŽIVOT DEČAKA (12) Detinjstvo srušeno tragedijama, a onda OMČA OKO VRATA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Loznicu, pa i celu Srbiju šokirala je vest da se dečak (12) obesio u porodičnoj kući, na tavanu. Ekipa hitne pomoći pokušala je sinoć da ga reanimira više od sat vremena, ali bezuspešno.

Policija je obavila uviđaj, a kako se nezvanično saznaje nema tragova nasilja.

Medijima je potvrđeno da se radi o starijem bratu Dragoljuba N. (10) koji je u oktobru prošle godine nestao i za kojim su policija i meštani tragali više od 20 sati.

Dragoljub je prošle godine digao celu Srbiju na noge, da bi posle dva dana bio pronađen u seniku.

Brat nesrećnog dečaka je prošle godine nestao kada se vraćao iz dedine kuće, kod kog je bio sa bratom i sestrama.

Čitavu noć su meštani i policija pretraživali napuštene kuće, staje i druga zdanja u okolini, dok je Srbija strepela za njegovu sudbinu.

On je pronađen desetak metara iza kuće, u balama sena gde je spavao, promrzao i gladan. Po svoj prilici ostao je dobro sakriven i od ekipa koje su pretraživale teren.

Navodno, dečak je i ranije nestajao.Tako se navodi da je jednom prilikom zatečen, kako spava, na dedinom čardaku, kada su ga jedva probudili.

 Kako se tada navodilo na društvenim mrežama, porodični odnosi u ovoj porodici su narušeni.

Screenshot-2021-11-18-230653 Dečak I. N. koji je juče nastradao se kao i obično vratio iz škole i majka ga je poslala da ode nešto da joj donese sa potrkovlja.

- Otišao je da me posluša, kao i obično, bez pogovora, a, kad sam videla da ga duže vremena nema, otišla sam za njim i videla jezivu scenu - moj sin je visio na užetu obešen.Užasan prizor. Ne dao Bog to nijednoj majci! Činilo mi se da će srce domah da mi iskoči - rekla je dečakova majka D.N.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR