Glas Javnosti

TUŽNA ISPOVEST OCA POGINULOG PILOTA: Ne znam ni kada ću ga sahraniti, ništa ne znam! Ovo je takva TRAGEDIJA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Velika tragedija pogodila je porodicu Ivanović iz Borče kada je njihov sin, mladi pilot Igor (34), izgubio život usled pada letelice na području Kozare.

Olupina letelice pronađena je tek pre dva dana, a tuga njegova mnogobrojne porodice je neizmerna jer njihovog, kako kažu, "srednjeg sina", više nema.

- Imam tri sina, Igor je bio srednji i sva trojica jako lepo su se slagala. Voleli su se, nikada ruku jedan na drugog nisu digli. Izgleda da su tek sada shvatili šta znači imati brata - kroz suze je rekao otac. 

Porodica zanemela od bola

Porodica poginulog Igora još nije svesna šta se u trenu dogodilo i kažu da ne mogu da veruju da ga više nema... U trenutku kada su novinari "Blica" bili u poseti porodici, otac Sreten još nije znao ni kada će Igorovo telo biti doneto u Srbiju.

- Ne znam ni kada ću ga sahraniti, ništa ne znam... Ovo je takva nesreća koja se dogodila, i njemu i toj devojci koja je bila sa njim - rekao je uplakani otac.

Braća nastradalog Igora, sada se najviše trude da olakšaju posao svojim roditeljima i pomognu im da izdrže najteže dane.

 

- Majka mi je na lekovima konstantno, a i ja zbog svega što se desilo - rekao nam je njegov stariji brat Ivica.

Kada se među komšijama u Borči spomene Igorovo ime, svima je prva asocijacija da je bio vredan i radan mladić, koji je mnogo voleo svoj posao na kom je nažalost i nastradao. Igorev mlađi brat samo hoće da sahrani brata dostojanstveno, a kako će da izdrži ni sam ne zna.

- Ne znam šta da kažem, da li je neko kriv što je avion pao ili je samo bio nesrećan slučaj - rekao je kratko njegov mlađi brat.

Pad aviona

Podsećamo, majka dvoje dece I. P. (31), državljanka Rumunije i njen saputnik Beograđanin Igor Ivanović poginuli su u padu sportskog aviona "pajper 28", čija je olupina pronađena juče poslepodne na području sela Aleksići, na Kozari, dan nakon što se srušio.

Olupina aviona, čiji je nestanak prijavljen u četvrtak oko 14.10, pronađena je u petak oko 15 časova. Uočena su i dva tela, jedno u avionu, a drugo pored ostataka letelice.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR