Glas Javnosti

Tužilaštvo traži pritvor za šestoricu osumnjičenih za ubistvo u Mladenovcu

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana šestorica osumnjičenih da su 28. avgusta u lokalu u Mladenovcu nakon verbalne rasprave oko muzike lišili života D. A. Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, izuzev Miloša J. koji je izneo odbranu, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da svim osumnjičenima odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke, da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i zbog uznemirenja javnosti, a Bojanu P. i zbog opasnosti od bekstva.

Osumnjičenima Marku P, Bojanu P, Milošu J, Danijelu S, Marku S. i Saši S, naredbom o sprovođenju istrage se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.


Sumnja se da su oni 28. avgusta ove godine oko 23.30 časova u jednom ugostitelјskom objektu u Mladenovcu, ušlu u verbalnu raspravu sa D. A. jer mu u više navrata nisu dozvolili da naruči pesmu od muzičara, dok je on sedeo u društvu sina i bratanca.

Ubrzo je došlo do fizičkog napada osumnjičenih na D. A, kojeg su tukli pesnicama i nogama, kao i pivskom flašom, usled čega je on pao na pod.

Kada je sin prišao da mu pomogne osumnjičeni su i njemu zadali više udaraca. D. A. je preminuo na licu mesta, a osimnjičeni su napustili lokal, ali su ubrzo uhapšeni.

Glas javnosti/T02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR