Glas Javnosti

TUŽILAŠTVO  SASLUŠALO OSUMNJIČENE: Okrivljeni za Kaluđeričku likvidaciju brane se ćutanjem i negiranjem  

Hronika
Autor: Glas javnosti

Više jvano tužilaštvo danas je saslušalo VukU. i Filip I. povodom ubistva koje se dogodilo u četvrtak u ulici Proleterskih brigada, u Kaluđerici, u neposrednoj blizini kuće u kojoj je živeo, ubijenog  Dragana Ristića Čađe.

Jedan od osumnjičenih  Vuk U. branio se ćutanjem, dok je Filip I. negirao izvršenje i svoje učešće u ovom krivičnom delu. Odlučivanje o pritvoru je u toku.

“Osumnjičeni Vuk U. se tereti da je krivično delo izvršio tako što je sačekao da oštećeni izađe iz svog dvorišta, krenuo vozilom za njim, iscenirao saobraćajni udes, pa kada je oštećeni izašao iz svog vozila kako bi video nastalo oštećenje, u pravcu oštećenog, iz pištolja sa prigušivačem, ispalio je nekoliko hitaca od kojih je oštećeni smrtno stradao. Povrede su nanete u predelu glave i tela.

Osumnjičeni Vuk U. je vozilo kojim se dovezao na mesto izvršenja dela zapalio, a nakon toga se drugim vozilom koje je u vlasništvu Filip I. udaljio ka garaži gde je isto sakrio. Filip I. se tereti da je krivično delo izvršio u pomaganju”, saopšteno je iz tužilaštva.

Ubijeni Dragan Ristić bio je vlasnik diskoteke "Hram" i restorana "Košuta".

(Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR