Glas Javnosti

TUŽILAŠTVO JOŠ UVEK PROVERAVA NAVODE DANIJELE ŠTAJNFELD I BRANISLAVA LEČIĆA: Slučaj u PREDISTRAŽNOJ FAZI!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

U toku je predistražni postupak, te Lečić i dalje nije osumnjičeni, kao što ni Štanjfeldova i dalje nema status oštećene

Slučaj tvrdnji glumice Danijele Štajnfeld da ju je 2012. godine silovao stariji kolega, glumac Branislav Lečić, i dalje je u predistražnoj fazi, jer se još obavljaju neophodne provere.

- Još su u toku provere navoda Danijele Štanjfeld i Branislava Lečića - rekla je danas Tanjugu portparolka Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Ivana Rakočević.

Oni su u martu ispitani u policiji povodom tvrdnji glumice da ju je Lečić silovao 2012. godine, a sada su u toku provere tvrdnji koje su tada izneli.

 

Pošto je u toku predistražni postupak, Lečić i dalje nije osumnjičeni, kao što ni Štanjfeldova i dalje nema status oštećene.

 

Lečić je dao je izjavu u policiji 26. marta u svojstvu građanina, kada je u potpunosti negirao navode Danijele Štajnfeld.

Nakon toga usledilo je zatišje u ovom slučaju, sve dok 8. apila "Nedeljnik" nije objavio ispovest nekadašnje glumice Merime Isaković u kojoj je iznela tvrdnje da je Lečić 1978. godine pokušao da siluje i nju, u vreme kada su bili kolege na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP