Glas Javnosti

TUKAO ŽENU, ISKASAPIO STAKLOM, OBRIJAO DO GLAVE, A ONDA SILOVAO: Monstrum i Sremske Mitrovice odugovlači suđenje!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Andrija H. (39), kojem se u Sremskoj Mitrovici sudi za silovanje bivše partnerke I. J. M. (36) na naročito svirep način, danas je pred Višim sudom, na početku glavnog pretresa rekao da nije spreman da iznosi odbranu jer "nije zadovoljan tokom krivičnog postupka".


Optuženi, koji se nalazi u pritvoru, ranije je osuđivan zbog trgovine narkoticima, nedozvoljenog držanja oružja i drugih krivičnih dela.

Prema optužnici, njemu se stavlja na teret da je I. J. M. obljubio u noći između 22. i 23. oktobra prošle godine. Sumnja se da je on rukom razbio trokrilni prozor u stanu u kojem su tada živeli u Šidu, a zatim je ženu komadom stakla više puta posekao po podlakticama obe ruke, i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Udario ju je i nogom u glavu, nakon čega se žena onesvestila. Tada joj je električnom mašinicom obrijao glavu. Gasio joj je cigarete po leđima i na kraju silovao. Nesrećna žena je sve vreme vrištala, ali nije imala snage da mu pruži otpor.

Da je između Andrije i I. J. M. često bilo svađa, koje su se završavale nasiljem, potvrdila je svedok Radojka S. iz Šida, koja je ovom paru iznajmila stan i te noći pozvala policiju.

- Tri dana pre nego što ću pozvati policiju, oni su se svađali, a Andrija ju je maltretirao. Mislila sam pomiriće se, pa će biti dobro, ali kada sam čula galamu i lomljavu stakla, uplašila sam se da će je ubiti, pa sam pozvala policiju - izjavila je Radojka.

 Kao i na pripremnom ročištu, oštećena I. J. M. se nije pojavila ni na glavnom pretresu, pa je sudija naložio njeno dovođenje na sledeće ročište, koje je zakazano za 11. septembar.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR