Glas Javnosti

TUKAO GA DOK NIJE PAO! Pripadnik INTERVENTNE krvnički napao ČOVEKA - "Ubio ga je!"

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži

Ervin Ć. (35) iz Starog Priboja preminuo je noćas, nakon što ga je u jednom ugostiteljskom objektu u centru grada krvnički pretukao sugrađanin Igor A. (28), koji radi kao pripadnik Interventne policijske jedinice u Beogradu, ali je u trenutku napada bio van dužnosti.

Prema rečima očevidaca iz lokala u kome je došlo do tragedije, Ervin se provodio sa društvom u jednom kafiću, dok je pored šanka stajao Igor A. sa kolegom.


Nakon kraće svađe, Igor je nasrnuo na Ervina i tukao ga sve dok nije pao na pod i ostao nepomično da leži. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, a taj njegov kolega policajac nije stigao da odreaguje. Bukvalno se sve dogodilo dok je on uopšte bio svestan šta se događa. Kroz ceo kafić se prolamao vrisak: „Ubio ga je, ubio ga je“. Hitna pomoć je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt“, kaže mladić koji je kobne večeri bio u kafiću.

Prema nezvaničnim saznanjima sa terena, napad su snimile sigurnosne kamere iz lokala.

Takođe, napadač Igor A., prema nepotvrđenim informacijama, radi kao pripadnik specijalne policijske jedinice u Beogradu, i tokom vikenda došao je u rodni grad.

U toku je potraga za napadačem.

Glas javnosti/N07S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR