Glas Javnosti

TUGA U NOVOM SADU! Kolege se opraštaju od učiteljice koju je ubio drogirani vozač

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prijatelji i saradnici opraštaju se od novosadske učiteljice Tijane Bilić, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći u nedelju, na Zrenjaninskom putu kod Kaća.

Prijatelji i saradnici učiteljice koja je radila u OŠ "Ivo Lola Ribar" opraštaju se od nje na društvenim mrežama.

Osnovna škola "Ivo Lola Ribar" saopštila je na portalu  da je njihova koleginica nastradala.

- Sa velikom tugom i bolom obaveštavamo vas da je naša učiteljica Tijana Bilić tragično preminula dana 7. novembra, 2021. godine. O vremenu i mestu sahrane, kao i o vremenu komemorativne sednice, obavestićemo vas naknadno. Počivaj u miru draga naša Tijana, zauvek ćeš živeti u našem sećanju - piše na sajtu škole.
 
Direktor OŠ "Ivo Lola Ribar" Saša Gajić, rekao je da je nastradala učiteljica u novosadskoj školi radila u poslednjih sedam godina.
 
- Bila je odlična u svom poslu. Vredna i omiljena, svi u kolektivu su je voleli. Znala je sa decom i deca su nju jako volela. U našoj školi je najpre radila u produženom boravku. Svi smo jako potrešeni tragedijom. Uvek je bila srdačna, i o njoj zaista mogu da kažem sve najlepše, brižna i vesela osoba - poručio je Gajić, prenosi "Kurir".


Automobil nesrećne učiteljice udario je vozač "mercedesa" koji je pokušao da zaobiđe dve kolone koje su se stvorile na Zrenjaninskom putu, nakon čega je došlo do sudara. 

Prema nezvaničnim saznanjima 021.rs, u sklopu redovne procedure testiran je na alkohol i narkotike i nalaz je pokazao da je pozitivan na kokain. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR