Glas Javnosti

TUGA! Sahranjena mala Petra (2) koju je nasmrt pretukao očuh monstrum! Nema ko nije zaplakao!

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Devojčica Petra Vladulović (2) koju je, kako se sumnja, nasmrt pretukao očuh Miloš N. (25) sahranjena je danas u 14 sati na groblju u Grljanu, gotovo istovremeno dok je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru saslušavan očuh, a u Osnovnom majka Jelena T. (23).


A pred umrlicom, na kojoj je nasmejana devojčica, nema ko nije zaplakao.

"Sa dubokim bolom u srcu javljamo da je naša draga i nikad prežaljena preminula 21. februara u 2. godini života", napisala je porodica ubijene devojčice.

Na umrlici su ožalošćeni otac, brat, sestra, dede, baba, prababa i ostala rodbina i prijatelji. Međutim, nije potpisana majka ubijene devojčice Jelena T.



Inače, nešto ranije, Miloš N, koji je osumnjičen da je nasmrt pretukao svoju dvogodišnju pastorku, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, a branio se ćutanjem. Njemu je određen pritvor do 30 dana.


Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, a ne nasilje u porodici sa smrtnim ishodom kako je bila prvobitna kvalifikacija krivičnog dela. Zaprećena kazna je od 10 godina do doživotnog zatvora.



I majka ubijene devojčice je na saslušanju, a prema informacijama iz Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, njoj se stavlja na teret krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica. Za ovo krivično delo zaprećena kazna je zatvor do 3 godina.

Ovaj jezivi zločin dogodio se u utorak, a za ceo slučaj saznalo se nakon što je majka deteta dovela devojčicu s povredama u bolnicu. Sat vremena kasnije, dete je preminulo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR