Glas Javnosti

TUGA! Potresan status poznate doktorke koja je izvršila samoubistvo: Nismo jedini u naizgled nepremostivoj nevolji (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Doktorka, Violeta S. A. koja je danas sa ranama od noža, nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se veruje da je počinila samoubistvo, početkom aprila postavila je status na fejsbuku u kojem bodri druge i sebe da se sve nevolje mogu prevazići.

Ona je poruku napisala na početku epidemije virusa korona,

- Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch - i to će proći - napisala je na svom Fejsbuk profilu.

Doktorka, koja je bila poznati plastični hirurg nađena je danas sa ranama od noža u stanu na Vračaru.

Tragedija se dogodila oko podneva, kada su njeno telo našli njen suprug i sin. Njima je bilo sumnjivo što se zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno telo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

 Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Preminula doktorka bila je jedna od naših najpoznatijih specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Između ostalog, bila je vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom sveta.

Kako stoji u njenoj biografiji "specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vešta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tela".

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR