Glas Javnosti

TUGA KIDA SRCE! Ćerka mi je izdahnula na rukama, nisam mogao da joj pomognem

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ćerka Marija mi je umrla na rukama, iskrvarila je i ugušila se, a ja nisam mogao da joj pomognem - u suzama priča Radivoje Maksimović, otac nesrećno stradale Marije (29) iz sela Mirosaljce kod Lazarevca.

Podsetimo, Marija je stradala u saobraćajnoj nesreći u selu Venčani u nedelju, 13. februara, kada je na nju naleteo automobil marke "folksvagen" kojim je upravljao karate trener D. M. (74).

Nesrećni otac je na mesto nesreće stigao pre Hitne pomoći i bezuspešno pokušavao da joj pomogne da preživi, ali Marija nije izdržala, piše "Blic".

- Sve vreme je krvarila, imala je teške povrede. Ona se i gušila i jedva dolazila do daha, a ja sam pokušavao da joj izvučem jezik, međutim, ništa nisam mogao da uradim - kaže Radivoje Maksimović potpuno skrhan od bola.

Siguran sam da niko nije želeo da se dogodi ovakva tragedija. Nije smelo da se desi, ali desilo se, a ona ničim to nije zaslužila - govori on jedva, dok ostali članovi porodice ostaju potpuno nemi od tuge.

Vozaču D. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje, a meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je on posle udesa bio vidno potresen.

 Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su prijatelji D. M.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR