Glas Javnosti

TUČA NA SVADBI U MIONICI: Svatovi se pobili sa radnicima obezbeđenja, 7 povređenih

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nesvakidašnja tuča na svadbenom veselju dogodila se proteklog vikenda u Mionici.

Naime, u jednom novootvorenom luksuznom restoranu došlo je do tuče između obezbeđenja i pojedinih svatova, a u tuči su učestvovali mladoženja i njegov otac. 

Kako nezvanično saznajemo, opšta tuča je izbila nakon što su radnici obezbeđenja, koje je angažovao vlasnik lokala, reagovali kada je jedan od gostiju izlupao času i popeo se na stolicu.

- Kada je gost na svadbenom veselju Goran K. razbio čašu, obezbeđenje ga je opomenulo, međutim, on se ubrzo nakon toga popeo na stolicu, nakon čega su ga radnici obezbeđenja Marko J. i Lazar M. izveli iz sale i odveli u toalet, gde su mu, po njegovim tvrdnjama, udarili dva šamara, a isto je prošao i drugi gost na svadbi Duško B., koji je pokušao da zaštiti poznanika. Nakon toga, revoltirani gosti, ali i mladoženja i njegov otac, okupili su se u holu svečane sale ispred toaleta i tada je došlo do guranja između svatova i radnika obezbeđenja - navode naši izvori.

Kako saznajemo, nakon toga je više svatova napalo radnike obezbeđenja, koji su, na kraju, bili prinuđeni da pobegnu iz lokala.

- Najpre je jedan udarac u glavu zadobio radnik obezbeđenja Marko J., a nakon toga su revoltirani svatova napali radnike obezbeđenja i tada je nastala opšta tuča, u kojoj je razmenjeno više udaraca. U tuči je učestvovao i mladoženja Marko D., kao i njegov otac Dragan, koji su sa radnicima obezbeđenja razmenjivali udarce pesnicama u glavu. Posle nekog vremena radnici obezbeđenja su bili prinuđeni da pobegnu iz lokala- navode naši izvori.

Epilog nesvakidašnje tuče je sedam povređenih osoba. Teške povrede je zadobio gost na svadbi Dragoljub P., koji je zbrinut u valjevskoj bolnici, dok su lakše povrede zadobili mladoženja i njegov otac. Lakše su povređena i dva radnika obezbeđenja, kao i još dva gosta na svadbi.

U toku je istraga o ovom nesvakidašnjem incidentu prenosi kurir.rs.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR