Glas Javnosti

TU JOJ JE MESTO! Pregazio kolima bivšu ženu, ono što je rekao policiji LEDI KRV U ŽILAMA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Zolika Holik (49) iz Beške uhapšen je nakon što je juče pozvao policiju i prijavio da je kolima namerno pregazio i ubio bivšu ženu Jasminu Holik (47), koju je nakon toga ubacio u automobil, odvezao u svoju kuću i stavio u krevet.

Ubio sam je! Doveo sam je u našu kuću i stavio u naš krevet, jer ona tu pripada, tu joj je mesto - navodno je rekao Holik policiji prilikom hapšenja.

Isplanirao detaljno

Kako Kurir piše, osumnjičeni je do detalja isplanirao zločin, a nesrećnu Jasminu je juče rano ujutru u automobilu čekao u blizini kuće u Beškoj, u kojoj je posle razvoda živela sa majkom.

- Jasmina je juče oko 5.20 sati krenula iz kuće na posao u Novi Sad. Nije odmakla ni 50 metara kada se Zolika zaleteo kolima na nju, pregazio je i ubio na mestu. Potom je telo ubacio u auto i odvezao u svoju kuću, u kojoj je živela i Jasmina do razvoda - kaže izvor Kurira i dodaje da je Zolika dva sata kasnije pozvao Jasmininu majku i rekao joj: "Ubio sam ti kćerku", a potom pozvao i policiju i prijavio svoj zločin.

- Dva sata je sa mrtvom ženom bio u kući. Verovatno je pozvao bivšu taštu i policiju kada je shvatio šta je uradio - kaže sagovornik upoznat sa slučajem. Prema rečima našeg izvora, policija je došla u kuću Holika u Ulici Branka Radičevića i u krevetu zatekla mrtvu ženu. Komšije uhapšenog kažu da su juče oko pola osam ujutru videle policiju ispred Zolikine kuće, ali da su mislili da je njemu pozlilo.

- Zolika i Jasmina su bili 24 godine u veoma turbulentnom braku, prepunom svađa i maltretiranja. Imaju sina i kćerku, koja se udala. Jasmina je često odlazila od kuće, ali bi se uvek vraćala. Međutim, poslednje dve godine odlučila je da ode od Zolike i sa sinom se preselila kod majke. Od tada mu se nije vraćala - kažu meštani Beške i dodaju da je nesrećna žena radila u Novom Sadu kao radnica na održavanju zgrada.

- Sve vreme ju je maltretirao i nije joj davao mira. Mislimo da ga nije prijavljivala policiji - pričaju šokirane komšije.

Suze i crnina

Božica Markov, majka ubijene Jasmine, juče je bila skrhana bolom. U suzama i u crnini, rekla je za Kurir da ju je telefonom nazvao bivši zet i saopštio joj da je okončao Jasminin život.

- On je moje dete ubio, eto toliko - rekla je Božica. Komšije kažu da je Zolika navodno imao problema sa alkoholom, kao i da se bavi prodajom drva. - Išao je i u nadnicu, radio sve građevinske poslove - kažu komšije, šokirane bizarnim zločinom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 
 

HOROSKOP