Glas Javnosti

TRKALI SE MOTORIMA PA IZAZVALI NESREĆU: Auto u kom su poginuli majka i sin prepolovljen, od motora nije ostalo ništa

Hronika
Autor: Glas javnosti

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći u selu Cerovac kod Šapca, poginuli su majka M. S. i njen sin V. S. (3), kao i vozač motocikla N. Z.

Do nesreće je došlo kada se motociklista zakucao u zadnji deo "fijata" u kome su majka i sinčić bili, saznaje Kurir.

Kako očevici nesreće kažu, dvojica vozača su se trkali motorima, kada se motociklista N. Z. zakucao u automobil i poginuo, drugi je pobegao sa lica mesta.


- Svuda je bilo krvi, nije procenio da će auto da skrene tu. Kamion je držao svoju stranu, vozio normalno. Trkali su se motorima, vukao ih đavo. Žao mi je deteta. Hitna je brzo došla, dva vozila, ali da je došlo 50 ne vredi - kaže očevidac nesreće.

U koloni na putu su bili automobil, kamion i motor, koji su se kretali iz pravca Šapca ka Valjevu.

Automobil je usporavao kako bi skrenuo sa glavnog puta, a motor je u tom momentu preticao kamion i nije video auto marke "fijat" i tada se zakucao u levi deo automobila koji je od siline udarca odleteo sa puta u kanal.

Na mestu udesa može se videti jeziv prizor. Automobil u kom su bili M. S. i njen trogodišnji sin je od siline udarca prepolovljen, a delovi su razbacani po putu.
Vozač motora N. Z. koji je poginuo ima 44 godine. Motor je potpuno smrskan.

- Poginuli su ćerka i unuk vlasnika lokala ispred kog se desila nesreća. Siroti čovek izašao je prvo da pomogne, nije znao šta se dešava, a onda je video svoju ćerku i unuče mrtve pored puta. Posle toga se uhvatio za glavu i počeo je da jauče. Hitna je brzo došla, ali nije im bilo spasa - pričaju svedoci tragedije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR