Glas Javnosti

TRI SAMOUBISTVA MLADIH U JEDNOM DANU: Sreda zavila čitav Beograd u CRNO!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Jučerašnji dan zavio je čitav Beograd u crno nakon što je mlada Beograđanka (19) skočila sa 20. sprata, maloletnica (16) se obesila u šupi, a Đ.Z. (25) pucao u sebe iz karabina.

Dve devojke i mladić ubili su se prekjuče u razmaku od nekoliko sati u Beogradu.

Prva tragedija se dogodila se u sredu oko 16 časova u centru grada kada je sa 20. sprata pala Lj. K. (19).

Devojka je, kako saznaje Kurir, najverovatnije skočila zbog ljubavnih problema.

Njen pad je ublažio automobil koji je bio parkiran ispred zgrade, ali je preminula u Ugrentnom centru.

Druga devojka M.M. (16) ubila se u jednom naselju u okolini Beograda istog dana oko 18 časova. Ona se obesila u šupi pored kuće, a njeno telo pronašla je majka.

-Bila je redovan i odličan đak, trenirala je košarku i vodila zdrav život. Bila je društvena, šta je tištilo mladu devojčicu da sebi oduzme život ostaće pitanje- pitaju se njeni rođaci.

Međutim, poznanica ove porodice tvrdi da je devojka već pokušavala da se ubije.

-Na pripremama sa košarkaškim klubom u januaru, devojčica je pokušala da prereže arteriju na nozi, pa je vraćena za Beograd. Uz pomoć kluba ponuđena joj je pomoć iz psihijatrijske bolnice, ali se ona tamo nije pojavila. Treneri su takođe, primetili da se čudno ponaša. Drugi put je pokušala da se ubije u februaru, kada je popila šaku lekova. Treći put pokušala je da digne ruku na sebe, kada joj otac navodno nije dao da ide na utakmicu, a komentar njene majke navodno je bio da je to "klasično ponašanje tinejdžera - kaže ova poznanica za Kurir.

Smrt studenta

Istog dana u jednom prestoničkom naselju, Đ. Z. (25) iz karabina je pucao u sebe. Komšije kažu da je u poslednje vreme dosta povučen:

-Studirao je na Filološkom fakultetu, viđali smo se često u kraju kada smo šetali pse. Njegov deda je bio veoma uticajan, on ga je odgajio, to se znalo, njih dvoje su stalno bili zajedno. Imao je sestru, znamo da je živeo sa njom i sa majkom, baka im je skoro umrla. Inače, pre 19 godina otac Đ.Z. je ubijen u svojoj antikvarnici koju je porodica držala u blizini kuće.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR