Glas Javnosti

Tri poziva na koja joj niko nije odgovorio: Šta je Ana uoči nestanka htela da kaže svojim najmilijima? Majka očajna što se nije javila!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Ana Volš je takođe molila majku da 26 decembra hitno dođe u Ameriku.

Uoči misterioznog nestanka uspešne mlade Bograđanke u Americi, Ana Volš (39) uputila je tri telefonska poziva svjim najmilijima na koje niko nije odgovorio! Nešto iza ponoći u novogodišnjoj noći Ana je pozvala svoju sestru u Kanadu, kumu, kao i svoju majku Milanku Ljubičić ali niko od njih tri se nije javio. Zbog čega ih je Ana zvala, da li samo da čestita Novu godinu ili zbog nečeg drugog?

Ovo je medijima otkrila majka nestale Ane čiji je muž Brajan Volš, sa kojim ima troje male dece, uhapšen juče u  gradu Kohaset u Masačusecu zbog ometanja istrage. U podrumu njihove kuće pronađen je krvav nož, a istražitelji su utvrdili da je lagao kada je rekao da je 2. Januara otišao u prodavnicu da kupi sinu sladoled, a zapravo je kupio sredstva za čišćenje u iznosi od 450 dolara, i to za gotovinu.



Milanka Ljubičić, Anina majka koja živi u Beogradu, otkrila je medijima  dodaje da ju je ćerka 31. decembra zvala oko ponoći, ali da ona nije čula telefon.

-Ponovo me je zvala u 1 ujutru, propustila sam i taj poziv. Zvala je sestru u Kanadu koja je spavala, a onda je pokušala da pozove svoju kumu, ali ona nije čula telefon zbog preglasne muzike. Kajem se što se nisam javila na telefon jer je u međuvremenu nestala, ispričala je ona.

Očajna majka navela je da je izgledalo da je u braku Ane i Brajana sve kako treba, te da na ćerki, koja je u decembru boravila u Srbiji, nije primetila ništa čudno.

Međutim, sad kad se Ani gubi svaki trag, vraćajući film, majka otkriva još jedan podatak koji može ukazati da se nešto događalo u odnosu njene ćerke i zeta.

Ana je 25. decembra majci poslala poruku: ”Molim te mama, dođi sutra”, što ukazuje da je bilo nekih problema u njenom životu.

-Poslala je poruku uveče, pozivajući me da sutradan dođem u Vašington“. Odgovorila sam da se ne mogu organizovati za jedan dan. Imam 69 godina, moram da nabavim lekove i hiljadu drugih stvari. Predložila sam da dođem kasnije, a sada ne mogu sebi da oprostim sebi što nisam otišla, dodala je Milanka koja je, potom, ćerki predložila da je poseti 5. ili 6. januara, ali joj je ćerka odgovorila da tada ne mora da dolazi “jer Brajan i ona prave planove za februar”.

Ana Volš nestala je 1. Januara pred zoru, kada je naručenim vozilom trebalo da otputuje u Vašington na posao, gde je u jednoj kompaniji za nekretnine radila kao izvršni direktor. Na let se nije ukrcala, a njen muž nestanak je prijavio tek nakon tri dana.

(Izvor: 24.sedam.rs)

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR