Glas Javnosti

MONSTRUOZNI DETALJI IZ SREMSKE MITROVICE: Otac seksualno zlostavljao sina od pet godina, kako je sve otkrio pradeda?

Hronika
Autor: Glas javnosti

Da je čovek najgora zver na planeti Zemlji, svedoči nezamisliv događaj koji se odigrao u Sremskoj Mitrovici gde je kako se pretpostavlja otkriveno da je Marko (30) seksualno zlostavljao svog petogodišnjeg sina.

Pedijatar iz Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici prijavio je juče da je na lekarski pregled došao pradeda oštećenog deteta (69) i doveo praunuka na lekarski pregled jer je prilikom brisanja deteta primetio tragove krvi na toalet papiru.

Pedijatar je obavio lekarski pregled maloletnog i tom prilikom je konstatovana hiperemija anusa odnosno povećana količina krvi u kapilarima sa dve fisure ili ti oštećenja kože.

Nakon toga je uzet perianalni bris.

Radnica Centra za socijalni rad u Sremskoj Mitrovici Branislava G. obavila je razgovor sa petogodišnjakom, a dečak je izjavio da živi sam sa ocem i da oko godinu dana spavaju zajedno. Navodno je rekao i da ga otac, kad zaspi, dodiruje i stavlja mu prst u usta.

Policijski službenici uzeli su izjavu i od pradede oštećenog koji je izjavio da "nije primetio ništa sumnjivo u ponašanju svoj praunuka osim promena na anusu nakon čega ga je odmah odveo na pregled".

O svemu navedenom obavešten je dežurni zvanični javni tužilac u Sremskoj Mitrovici koji je kvalifikovao krivično delo, a zatim se izjasnio da se ocu Marku odredi zadržavanje od 48 sati.

(Glas javnosti/Kurir)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR