Glas Javnosti

TRANSVESTIT BIO OPSEDNUT STUDENTOM PA GA ZVERSKI ISKASAPIO U ZEMUNU: GORAN se predstavljao kao JELENICA, BIO PATOLOŠKI ZALJUBLJEN U SVOJU ŽRTVU!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Studenta, Marka Radovića, pre dve i po godine zverski je ubio optuženi tranvestit Goran Abdulov, a danas je ponovo počelo suđenje za ovaj zločin koje je prvobitno obustavljeno zbog promene sudije.

07. jula 2018. godine Goran Abdulov, koji se predstavljao kao Jelenica Transica, nožem je izbo studenta iz Bosne, okoline Nevesinja, koji mu je navodno bio ljubavni partner. Zločin se dogodio u Zemunu, u Ševinoj ulici, gde je nesrećni mladić živeo.

Komšije su tada za medije ispričale da su se Marko i Goran (Jelenica) posvađali i da su čuli žestoku svađu.

Marko je sav krvav u gaćama izašao iz kuće, iako je krv šikljala svuda, opisale su komšije, on je uspeo da dođe do ulice, ali je tamo preminuo. Kako su naveli, Goran je hladnokrvno samo napustio mesto zločina, a dok je odlazio nosio je nož od 20 centimetara, tvrdile su komšije.

Bio opsednut Markom

Takođe, svi koji su bili u njenovom okuženju tvrdili su da je Goran patološki zaljubljen u Marka i da se vidi da nešto nije u redu. Bizaran slučaj je bio kada su komšije viđale Gorana koji, obučen kao Jelenica, dolazi sa trudničkim stomakom, a sve to kako bi zadržao Marka.

Goranova majka je za medije objasnila da je on rođen kao normalno dete, ali da je od malena pokazivao da je zarobljen u telu muškarca, stalno je oblačio ženske stvari i šminkao se, a iz tih razloga preživeo je brutalno vršnjačko nasilje.

On se, kako se tada navodilo, bavio prostitucijom, ali u Markom je bio opsednut, što je potvrdio Markov prijatelj Nikola u jednoj ispovesti za medije.

Ubijen zbog raskida?

Nikola je objasnio da Marko nije znao kako da reši problem u koji se upleo, ne znajući da je Jelenica ustvari Goran. Prijatelj objašnjava da je Marko kontaktirao i policiji i prijavljivao da ga on/a uzmirava, ali nije bilo odustajanja.

U slučaju se navodilo i da je Marko na dan kada je uboje poslao Goranu poruku da više ne želi da budu u vezi, ali da on to nije dobro ptihvatio te je došao kod Marka da se obračunaju i svirepo ga izbo.

Goran je nekoliko puta menjao iskaze dok je bio saslušavan, te je jednom ovjasdnio kako on nije imao ništa sa ubistvom i da se Marko sam ubo na nož“. Ipak, ono što je dokazano je da Goran nije bio potpuno uračunljiv kada je počinio ovo zlodelo, kao ni većinu vremena.

Danas je znavično ponovo počelo suđenje Goranu Abdulovu, tranvestitu iz beograda, a on je kazao da „nema više šta da kaže“ kao i da je sve što je imao već objasnio.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR