Glas Javnosti

TRANSPARENT U LOZNICI Podrška deportovanom Luki Bojoviću!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U centru Loznice je rano jutros osvanuo transparent "Luka, dobrodošao!" kao znak podrške Luki Bojoviću, koji je posle 10 godina provedenih u zatvoru u Španiji pušten na uslovnu slobodu i proteran u svoju matičnu zemlju.

Natpis je okačen na prozor zgrade u Bulevaru Dositeja Obradovića 52 u Loznici, a naš reporter koji se zatekao tamo navodi da su prolaznici zastajali da pročitaju natpis, da su kratko komentarisali: "Evo, počelo je.. ", "Sad će biti u žiži interesovanja", a potom su nastavljali svojim putem.

Prema nezvaničnim informacijama, koje smo dobili u Loznici, poruku je napisao čovek koji je pre 15 -20 godina bio u kontaktu sa ljuduma koji su bili bliski Bojoviću i koji je "ulični zanat" pekao na Zapadu.



Luka je sinoć doputovao u Srbiju redovnim letom Madrid-Beograd. Na tri sata dugom letu iz Madrida nije skidao sivi kačket, grickao je čips i pio vodu. Sa policajcem koji je sedeo pored njega gledao je serije na tabletu. Čim je avion poleteo, skinuo je tamnu jaknu i ostao u crnoj majici. Ustajao je jednom da ode do toaleta i tada je preko lica imao crnu zaštitnu masku jer nije želeo da ga svi putnici u avionu prepoznaju. Prema rečima jednog putnika iz aviona bio je vidno raspoložen, nije skidao osmeh sa lica i ćaskao je sa policajcima koji su bili u njegovoj pratnji.

- Šmekerski se obukao...  Nosio je kačket i crnu jaknu! Vidi se da voli medijsku pažnju, prija mu. Namešta se kad vidi da ga snimaju i slikaju da bolje ispadne na snimcima i fotografijama - kaže naš sagovornik.
Bojović je sada slobodan čovek, jer se protiv njega u Srbiji ne vodi nijedan krivični postupak, ali je meta celog kavačkog klana i njihovog šefa Radoja Zvicera.

- Luka najverovatnije jedno vreme uopšte neće izlaziti iz kuće u centru Beograda zbog bezbednosnih razloga. Pretpostavljalo se da će prvog jutra po dolasku u Beograd otići na grob svog oca Vuka i rođenog brata Nikole, ali se jutros umesto njega na groblju pojavio muškarac srednjih godina koji je zapalio sveće i otišao. Moguće je da je taj čovek bio izvidnica kako bi proverio da li na Novom groblju ima novinara i da li se možda pojavio neko sumnjiv ko bi mogao da ugrozi Luku. Sigurno će čekati povoljan trenutak, kada nema nikoga, da obiđe grob oca i brata - navodi naš izvor upoznat sa prilikama u beogradskom podzemlju i ističe da je jako malo ljudi koji bi mogli da ugroze Bojovića.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Simke84 u 21.03.2024 18:17:03 h
     0 
100 % ludi Mirodjija okačio nema ko drugi. On je lunjao preko pre 10,15 godina....
od SimkeMirke u 11.02.2023 22:20:31 h
     0 
Ko je poželeo dobrodošlicu jednom od najvećih srpskih sinova i mangupa, sreća ga pratila isto kao i Luku.