Glas Javnosti

TRAGIČAN ŽIVOT NASTRADALOG MLADIĆA: Nedavno izgubio i OCA koji je poginuo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Valjevo ne pamti ovakvu tragediju. Stravične saobraćajna nesreća kod mesta Draginje odnela je tri mlada života, poginuli su N. A. (20), I. M. (20) i O.P. (21) pošto je njihov automobil podleteo pod šleper!

Valjevski Rukometni kluba„Metalac“ je ostao bez O.P. (21) perspektivnog sportiste koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača. On je bio i najbolji strelac tima i najbolji strelac nedavno završenog rukometnog memorijalnog turnira Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

Da tragedija njegove porodice bude još veća, njegov otac S.P. (51) poginuo je pre nešto više od godinu dana. Na njega je, 14. decembra prošle godine, dok se kretao prugom Beograd-Bar, na nadvožnjaku u valjevskom naselju Gradac, naleteo brzi voz i usmrtio ga na licu mesta.

Podsetimo, N. A. (20), njegova devojka I. M. (20) i O.P. poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras, kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, „pežo 307“ koji je vozio N.A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo.

U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je I.M, na mestu suvozača, držala u krilu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR