Glas Javnosti

ŽIVI IZGORELI: U pepelu bivše diskoteke nađena ugljenisana tela dva muškarca! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dva čoveka poginula su u požaru koji je rano jutros izbio u Petrovaradinu u Novom Sadu, u Račkoj 79.

Zasad nije poznat identitet i godište nastradalih i samo se zna da je reč o dva muškarca.

Navodno u požaru je izgoreo vlasnik jednog dela objekta, a za drugog nastradalog čoveka radi se identifikacija.

Kako navodi izvor upoznat sa slučajem, sumnja se da su se oni tu sklonili kako bi se družili iako unutra skoro nema ništa.

- Vatrogasci-spasioci dobili su poziv jutros da huljaju vatra i dim iz nekadašnje diskoteke i ubrzo su oko 5.30 sati pronašli dva ugljenisana tela muškarca, dok su dve ženske osobe tom prilikom pregledane od strane ekipe novosadske Hitne pomoći i ustanovljeno je da one nisu povređene, nego su samo bile u stanju šoka - kaže izvor iz istrage

 Policija i tužilaštvo obavljaju uviđaj, a nešto posle 8 časova taj deo Ulice Račkog ponovo je otvoren za saobraćaj

Portparol Hitne pomoći doktor Zoran Krulj kaže da je njihova ekipa intervenisala oko 5.30 časova.- Na licu mesta su zatečena dva ugljenisana tela, a ekipa je pomogla ženama starim 67 i 43 godine koje su imale stresnu reakciju. One nisu prebačene u bolnicu nego im je pomoć pružena na licu mesta - navodi dr Krulj.

Požar je u ovoj jednospratnoj kući izbio je oko 5 sati i ubrzo je stiglo nekoliko ekipa vatrogasaca. Oni su brzo zaustavili širenje požara na ceo objekat, a potom i ugasili vatru. Prilikom intervencije pronađena su dva tela.

Zasad nije sigurno o kome je reč, a objekat, koji je vidno oronuo, najverovatnije je napušten već neko vreme. Od građana koji žive u blizini može se čuti da je tu nekada bio ugostiteljski objekat "Kabare avantura".

Glas javnosti/Radio 021

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR