Glas Javnosti

TRAGEDIJA NA SVADBI U NIŠU: Čovek udavao ćerku, a SESTRIĆ GA PRETUKAO NA SMRT!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dragan Živadinović (56) iz Svrljiga nastardao je na svadbi svoje ćerke, a sahranjen je prošlog vikenda na loklanom groblju.

On je teško povređen u tuči koja je za posledicu imala smrtni ishod, nezvanično saznaje Kurir. 

"Dragan je udavao ćerku Draganu i priredio svadbeno veselje u jednom niškom hotelu u petak početkom septembra, za više desetina gostiju, rođaka i prijatelja. Atmosfera je na početku bila veličanstvena, pevalo se i veselilo. Međutim, nešto posle ponoći Draganu se požalila jedna gošća da njegov sestrić Mlađan Nikolić iz Knjaževca, verovatno pripit, dosađuje njenoj prijateljici. On je odmah intervenisao i bez obzira na rođačke veze zahtevao da sestrića udalje iz sale. Na nesreću, to je bio samo početak loma i užasa. Nekoliko minuta potom sestrić Mlađan je neprimetno prišao Draganu i udario ga pesnicom u glavu", rekao je jedan od gostiju za pomenuti portal i dodao:

"To je momentalno izazvalo tajac. Dragan je ustao i izašao iz sale za sestrićem. Ne znam detalje sukoba napolju jer sam ostao da sedim za stolom, ali se Dragan ubrzo vratio sa poderanom košljum, izgreban i krvav", priča jedan od prisutnih gostiju.

 

Niko čak ni iz porodice Živadinović ne zna detalje sukoba ispred hotela, a neki rođaci kažu da ni povod sukoba ne znaju.

Draganu je sutradan pozlilo, pa je iz Svrljiga hitno prebačen u niški Univerzitetski klinički centar. Prema saznanju prijatelja, Dragan je podvrgnut dvema operacijama na glavi, ali nažalost posledice tuče su bile smrtonosne. Izdahnuo je 17. septermbra, a dva dana kasnije sahranjen na svrljiškom groblju.

U međuvremenu, kada se saznalo da je Dragan u bolnici, intervenisala je policija. Mlađan je lišen slobode 6. septembra. Zvaničnog saopštenja istražnih organa nema, ali se zna da je tri dana kasnije Nikolić pušten iz pritvora da se brani sa slobode zbog učestvovanja u tuči.

 

Navodno, čeka se nalaz obdukcije, a potom se očekuje odluka da li će Mlađan ponovo u pritvor.

U međuvremenu, saslušani su pojedini gosti, ali većina njih ne može da se izjasni o detaljima tragične tuče već samo pričaju o sukobu u sali. Detalje ne zna ni najbliža rodbina. Jasno je da je sestrić pretukao na smrt ujaka, ali očito to nije sprečilo Draganovu sestru da sa svojim suprugom prisustvuje sahrani. Mlađan nije bio na sahrani, a gde se trenutno nalazi, niko ne želi priča.

Trenutno, kao nemi svedoci dva događaja, radosnog i tragičnog, na kapiji svadbeni venac, a na kući čitulja.

Inače, članovi porodice, pa i pojedini gosti su posle svadbe bili pozitivni na korona virus.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR