Glas Javnosti

TRAGEDIJA KOD KRUŠEVCA: Čovek poginuo u šahti na godišnjicu smrti svog sina!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prvoslav Arsenijević (66) poginuo je prekjuče u selu Kaonik kod Kruševca, kada je sišao da popravi pokvaren hidrofor u šahti na svom imanju,

Da nesreća bude veća, Prvoslav je nastradao samo 10 metara dalje od mesta na kome mu je pre 20 godina poginuo sin, i to praktično na godišnjicu sinovljeve smrti. Kako saznajemo, nesrećni čovek poginuo je usled strujnog udara.

- Tog dana je nestajala struja, hidrofor je čas radio, čas nije, i Prvoslav je mislio da se pokvario. U momentu kada nije bilo struje, on je sišao u šahtu s namerom da otkloni kvar, međutim, baš u tom trenutku se struja vratila i udarila ga - pričaju za Kurir potreseni meštani Kaonika i dodaju:

- On je od siline strujnog udara na mestu ostao mrtav, a u dvorište su došli policija, lekari i vatrogasci, koji su izvukli njegovo telo ih šahta. Četvorica vatrogasaca ga je iznelo napolje.

Komšije nastradalog kažu da su za nesreću čuli kada su na ulici sreli Prvoslavljevu suprugu.

- Ona je išla ulicom i rekla samo: "Molim te pomozi mi, Prvoslava je udarila struja, mrtav je u šahti". Kada smo ušle u dvorište, jedan od komšija iz mehaničarske radnje je već bio tamo, on je i pozvao Hitnu pomoć, a lekari su mu objasnili da ga ne diramo, jer je pun struje - priča komšinica:

- Vatrogasci koji su došli na intervenciju su isključili struju i izvukli ga, a lekar je konstatovao smrt. Sahrana je danas.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP