Glas Javnosti

TRAGA SE ZA TELOM UBIJENE DANKE: Policija i danas nastavlja detaljnu pretragu terena (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Posle 10 dana opsežne potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, u četvrtak ujutru stigla je jeziva vest da je devojčica ubijena, a sve nade da će biti pronađena živa i zdrava, zauvek su ugašene. Radnici „Vodovoda“ Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, priznali su da su ubili devojčicu automobilom, a potom telo bacili na deponiju. Međutim, dva ključna su i dalje misterija

Policija i danas nastavlja detaljnu potragu za telom ubijenog deteta, a osumnjičeni su policiji rekli kako su dva dana posle ubistva otkopali telo i zakopali ga na drugo mesto.

Podsećamo, istraga je utvrdila da se ubistvo dogodilo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta pošto je, prema prijavi majke, devojčica nestala.


(Foto: Printskrin)

U Banjskom polju ovoga jutra kao i prethodnih dana, vlada muk. Meštani koji su budni, ćutke i pognute glave prolaze kroz selo, a na mestu na mestu za koje se pretpostavlja da je udarena kolima mala Danka Ilić, stoje cveće i sveće, gde su joj meštani odali poslednju počast.

Na deponiji u Banjskom polju gotovo da nema više smeća, a upravo je stigo i jedno policijsko vozilo.


Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR