Glas Javnosti

TOTALNI HAOS U BEOGRADU - DOJAVE O BOMBAMA BUKVALNO SVUDA: Gazela, tržni centri, Most na Adi...

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon pretećih dojava o postavljenom eksplozovu u beogradskim osnovnim školama, stigla je nova pretnja - postavljene bombe na mostovima u Beogradu, u tržnim centrima, zoo vrtu, restoranima, železničkoj stanici...

U celosti prenosimo mejl koji je stigao o novim dojavama, a preneo ga Blic:

"Eksplozive smo postavili na sledeće lokacije: Brankov most, Most Gazela, Novi železnički most, Most na Adi, Pančevački most, Narodni muzej, Delta Citi, TK "Zmaj", Ada Mall, Tržni centar Stadion, Tržni centar Konjarnik, Beogradski zoološki vrt, Javni akvarijum i tropikarijum, McDonalds Bežanijska kosa (Partizanske avijacije, Beograd), Evrodom beogradski aerodrom, Glavna stanica Beograd, Predsednikova kuća, Gradsko veće, Svaka elektrana, Svaki objekat za prečišćavanje vode, ruska ambasada Beograd..."

-To smo uradili jer nam je dosta podrške Srbije Rusiji, a to su letovi Er Srbije za Moskvu i Sankt Peterburg, kao i odbijanje sankcija Rusiji. Je*ite se kokoške kukavice. Nastavićemo da radimo ovo dok ne prestanete - navodi se u pretećoj poruci.

Da podsetimo, jutros je dojava o bombama stigla u 97 beogradskih škola, a popodne u još 21 školu. Nastava se nije odvijala ni u prepodnevnoj,  a đaci iz popodnevne smene pušteni su kućama i imaju onlajn nastavu.

Uskoro opširnije...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR