Glas Javnosti

TOMO ZORIĆ POTVRDIO DA JE BIO U POLICIJI: ‘To je bio informativni razgovor, dostavio neophodnu dokumentaciju’

Hronika
Autor: Glas javnosti

Tomo Zorić, sekretar Državnog veća tužilaca potvrdio je da je dao izjavu policiji u svojstvu građanina u vezi privođenja Miloša Đukanovića, bivšeg predsednikua FK Dinama, prošlog petka u Pančevu.

Izjavu je dala i zamenik tužioca Milica Ljubičić.

-To je bio informativni razgovor, a ja sam im dostavio svu neophodnu dokumentaciju u vezi sa izdavanjem stana. Dostavio sam ugovor o zakupu, dokaze o zakupnini i plaćenim računima, i odgovorio na sva pitanja, precizirao je Zorić.

Zorić je rekao da smatra da je dobro što će ova priča dobiti svoj epilog pred nadležnim državnim organima, policijom i tužilaštvom, umesto što se vodila preko medija, uz razne spekulacije.

Razgovor sa policijom protekao je u prijatnoj i korektnoj atmosferi, napomenuo je Zorić, navode domaći mediji.

Zorić i Ljubičićeva bili su prisutni kada je policija u Pančevu privela bivšeg predsednika kluba FK "Dinamo" Miloša Đukanovića.

Zorić je tada rekao Tanjugu da je tom prilikom sa Milicom došao u Pančevo kako bi uzeo kiriju za stan koji njegova majka izdaje jednom fubaleru, a plaća ga Miloš Đukanović.

-U jednom trenutku naišla je policija i privela ga. Policajci su nam se izvinili i otiši", preneo je Zorić, koji je bio dugogodišnji portparol tužilaštva.

Miloš  Đukanović, za kojeg su mediji preneli da je povezan sa Veljkom Belivukom koji je uhapšen dan ranije, pušten je na slobodu nakon informativnog razgovora u policiji.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR