Glas Javnosti

TIJANA AJFON JE ZBOG NJEGA PRIVEDENA: Povezuje ih buran život, veridba, hapšenja, narkotici…

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon zajedno sa Milicom Živanović, Mimi Oro, sprovedena je u SBPOK. A odmah nakon privođenja starlete Tijane Ajfon u medijima je počelo da se spekuliše da je razlog tome njena povezanost sa Milovanom Tadićem Miksom, koji je uhapšen zbog povezanosti sa Veljkom Belivukom.

Naime, ona je bila verena za Milovana Tadića, zvanog Miks, koji je bio šef obezbeđenja Velje Nevolje i trenutno se nalazi iza rešetaka.

Tijana Ajfon je pre tri godine bila verena za Milovana, a starleta je jedno vreme i na svom Instagram profilu promenila prezime u Tadić.

Starleta je 2018. godine na svom Instagram profile dotičnom Tadiću javno izjavila ljubav napisavši da će “ako Bog da” on biti taj koji će je odvesti pred oltar. Već 2019. godine u Višem sudu u Beogradu starleta je plakala kada je saznala da njen Milovan Tadić zvani Miks ostaje u zatvoru.

Foto: Instagram/ticamaksimovic

Tadić je radio kao šef obezeđenja poznatog beogradskog kluba "Tilt" kada je optužen za ubistva.

Sukob u beogradskom noćnom klubu "Tilt" dogodilo se decembra 2015. godina kad je ubijeni Slobodan izašao u provod sa svojim prijateljima. Oko tri ujutru je slučajno oborio čaše na šanku i obezbeđenje ga je izbacilo napolje. Dok su ga držali i vukli napadači su ga udarali po glavi. Kad su ga izbacili Slobodan se vratio na ulaz i vikao: "Ko me je udarao?" Tada je navodno izašao Milovan Tadić i šutnuo ga nogom u stomak. Slobodan je posle prevezen u Urgentni centar gde je utvrđeno da mu je pukla slezina i oštećena jetra. Pao je u komu, a kasnije je i preminuo.

Tadić je tada optužen da mu je zadao smrtonosni udarac u stomak.

Tadić je takođe bio uhapšen i u avgustu 2018. u kafiću "Viktori" u Beogradu kada je policija pronašla 37 paketića sa oko 30 grama kokaina i šest paketa sa 122 grama marihuane. U junu 2019. godine Tadić je osuđen na tri godine zatvora. Međutim, Apelacioni sud ukinuo je presudu zbog, kako piše u saopštenju suda, "bitne povrede odredaba krivičnog postupka".

Takođe, Tijana Maksimović je prošle godine uhapšena u Republici Srpskoj zbog organizovanja kokainskih orgija u jednoj vikendici. Ona je tada nelegalno, čamcem, prešla na teritoriju BiH sa još nekoliko devojaka koje su bile angažovane da na žurci rade kao prostitutke.

Na žurci je zaplenjeno oružje, pronađena droga, a Ajfon je posle nekoliko meseci osuđena na dve godine zatvora, i trenutno čeka na izvršenje iste.

Foto:Youtube/Printscreen

Podsetimo, Miksa je uhapšen početkom februara kao jedan od pripadnika ekipe Velje Nevolje koja je osumnjičena za brojna krivična dela od ubistava, otmica i mučenja do reketiranja i dilovanja droge.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR