Glas Javnosti

TEŽAK UDES U SUBOTICI: Starac (85) vozilom povredio dete (13) KOJE JE ŽIVOTNO UGROŽENO!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila juče na raskrsnici u Subotici povređene su tri osobe, među njima jedno dete (13) koje je trenutno životno ugroženo, piše portal subotica.com.

Juče oko 16:40 na frekventnoj raskrsnici kod Nove opštine vozač putničkog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u semafor u krajnoj desnoj traci, krećući se Senćanskim putem. Tom prilikom povređene su tri osobe, dve u vozilu, i jedan trinaestogošnjak na kojeg je pala konstrukcija semafora koji se urušio od siline udarca vozila.

Svi povređeni su zbrinuti na licu mesta, prevezeni u subotičku bolnicu gde su kod putnika u automobilu konstatovane lakše telesne povrede, dok je dečak sa teškim telesnim povredama ubrzo prebačen u Novi Sad.

Dečak je primljen u Dečju bolnicu u Novom Sadu sa povredama glave, ruke i grudnog koša. U teškom je zdravstvenom stanju i nalazi se na intenzivnoj nezi dečje hirurgije.

Kako nezvanično saznaje subotica.com, vozilom koje je izazvalo saobraćajnu nezgodu upravljao je 85-godišnjak, i sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje. Protiv vozača će biti podneta prijava za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Zbog oštećenja semafora, dok se isti ne stavi u funkciju, saobraćaj na raskrsnici reguliše policija.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR