Glas Javnosti

TEŽAK UDES U NADALJU: Pokosio banderu, zakucao se u kuću - povređena devojčica (3)

Hronika
Autor: Glas javnosti

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se juče popodne dogodila u Nadalju kod Srbobrana nije bilo stradalih, ali se među povređenima nalaze deca od 3 i 16 godina.

Nesreća se dogodila u 15,30 časova. Kako se saznaje, Bojan G. (22) iz Srbobrana, kretao se folksvagen polom iz pravca Turije ka Nadalju. Dolaskom do raskrsnice ulice dr Lazara Rakića i Braće Mažić, izgubio je kontrolu nad autom.

- Prednjim delom vozila udario je u banderu, nastavio da se kreće pravo, zakucao se u kuću, a udarac je bio tako silovit da se vozilo odbilo i prevrnulo na krov - priča izvor.


Pored njega u automobilu nalazila su se još tri putnika, među kojima i dete od tri godine, koje na svu sreću nije teže povređeno.

-Na suvozačevom mestu nalazila se A.K. (16) iz Vrbasa, a na zadnjem sedištu A.Š. (22) iz Srbobrana i njena trogodišnja ćerkica. Putnici su sanitetom prebačeni u Opštu bolnicu u Vrbasu radi ukazivanja lekarske pomoći. Trogodišnja devojčica zadobila je laku povredu, oguljotinu kože noge i ona je odmah puštena kući, a ostali su zadržani na opservaciji - kaže izvor Kurira.

Vozač Bojan je alkotestiran gde je utvrđeno da ima 0,60 alkohola u organizmu,a takođe mu je vađena krv dva puta u roku sat vremena. O događaju je obavešteno OJT u Vrbasu, koje se izjasnilo da će nakon utvrđivanja tačnog stepena povreda kvalifikovati delo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR