Glas Javnosti

STRAVIČNA NESREĆA U NIŠU: Stradao mladić nakon što je motorom naleteo na automobile

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Saobraćajna nesreća dogodila se u utorak uveče u Nišu u ulici Bulevar 12. februara, kada je motociklista u punoj brzini vozilom naleteo na automobil.

Saobraćajna nesreća se desila nedaleko od megamarketa "Tempo", a motociklista je preminuo od zadobijenih povreda na licu mesta.

-Motociklista se kretao iz pravca aerodroma ka centru grada, dok je automobil na skretanju za MIN kopče pravio polukružno okretanje kada je došlo do strašnog sudara. Motor je odleteo na jednu stranu, a telo vozača motora na drugu. Auto ga je odbacio oko 20 metara - pričaju očevici koji su se zatekli na mestu nesreće nedugo nakon sudara.

Policija vrši uviđaj radi utvrđivanja uzroka nesreće

Ovo je druga teška nesreća u protekle dve nedelje u Nišu u kojoj stradaju motociklisti. Poslednjeg dana juna na susednom Bulevaru Nikole Tesle, poginuo je motorciklista Miloš B. iz Kamenice kod Niša. On se sudario sa puntom kojim je upravljao S.S. iz Niša, a koji je pravio polukružno okretanje na skretanju za naselje Stevan Sinđelić. Nakon nesreće vozaču "punta" određeno je zadržavanje u policiji.

(Izvor: Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR